Tornen els entrenaments de la FAF

Els jugadors dels diferents clubs tornen a fer allò que més els agrada. La tornada als entrenaments no només suposa tornar a l’activitat esportiva, sinó també tornar a compartir minuts sobre la gespa amb els companys. Això si, abans de trepitjar el terreny de joc, tots i cadascun dels jugadors i membres de l’staff tècnic han de passar un exhaustiu control. Primer, desinfectant-se les mans i el calçat, i prenent-los la temperatura. Després, sense passar pel vestidor, cada equip accedeix directament al seu camp d’entrenament, on la FAF ja ha deixat el material preparat i degudament desinfectat.

Un cop va arribar l’hora de l’entrenament, la pilota va tornar a rodar, això si, amb el neguit encara de saber si les autoritats deixaran reprendre la competició. 

UE Engordany i UE Santa Coloma van ser els primers equips a tornar a entrenar-se, però ja tots tenen el seu horari reservat al Centre d’Entrenament de la FAF. Els horaris fan que cap dels equips es creui amb cap altre, minimitzant així encara més els riscos.

Deixa un comentari

Previous post Bañuz, renovat
Next post El Govern amb els e-Sports