Tornen els números prepandèmia a Pal-Arinsal

El camp de neu de Vallnord Pal-Arinsal fa un balanç positiu de les setmanes nadalenques. L’estació massanatenca tanca amb un total de de 85 mil esquiadors durant els 17 dies festius. Aquestes xifres suposen la recuperació de les xifres d’ocupacions en temporada la anterior a la pandèmia. L’estació ha pogut respectar també quasi a la totalitat les seves previsions d’obertura. Les grans precipitacions a inicis de temporada han permès mantenir les pistes en molt bones condicions i oferir, exceptuant 2 dies, el 100% de les pistes obertes. Pel que fa les activitats alternatives, aquestes també han rebut una gran nombre de visitants per les persones que han volgut gaudir de la neu d’una forma alternativa. Durant les vacances de Nadal, l’estació ha pogut estrenar les MoonBikes i el Big Air Bag, a més de les altres 14 activitats alternatives. Així mateix, han estat unes setmanes amb forta presència de la variant òmicron i Vallnord – Pal Arinsal ha destinat grans esforços en aconseguir l’acompliment de tots els protocols per evitar incidències. L’estació ha realitzat i seguirà fent cribratges al personal de forma setmanal amb l’objectiu de garantir la seguretat dels clients i col·laboradors.

UNES VACANCES AMB ESDEVENIMENTS I EXPERIÈNCIES D’ALTA MUNTANYA

Si més no, és una de les èpoques més especials de l’any. Per aquest motiu, l’estació ha volgut celebrar amb els més petits i adults les festes nadalenques. La visita del Pare Noel ha estat un dels esdeveniments més apreciats pels més petits, on en total es van poder realitzar 16 jornades. Per una altra banda, l’estació també ha organitzat el Caga Tió i la visita del Patge Reial. Tot a les dues estacions per animar als més petits de l’estació. 

Però no tot queda en esdeveniments festius si no també es van realitzar curses. L’estació va acollir el cap de setmana del 29 i 30 de desembre el primer esdeveniment de caire competitiu, la Copa Gineta FIS, una cursa d’Eslàlom. Per finalitzar les vacances, Vallnord – Pal Arinsal acollia avui el Trofeu Esquirol ECAP, que per causes meteorològiques s’ha vist posposat. 

Pel que fa les experiències d’alta muntanya, des de ja fa vàries temporades l’opció de gaudir de la gastronomia de forma nocturna. Es tracta d’una opció molt valorada per a aquelles persones que busquin un pla alternatiu. Amb opció a accedir al restaurant amb raquetes, esquiant o amb retrack, ja s’ha convertit en una gran tradició i durant aquests dies de Nadal, ha estat una opció molt valorada. Els restaurants del Pla de la Cot i del Coll de la Botella han estat els dos en oferir aquestes opcions i que encara estaran disponibles durant tot els dies d’obertura.

TANCAMENT DEL SECTOR D’ARINSAL 10 DE GENER

Degut a les previsions meteorològiques d’avui i demà 10 de gener, i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels nostres clients i treballadors, el sector Arinsal romandrà tancat demà dilluns 10 de gener. Només podran accedir a personal de l’estació per realitzar les tasques de manteniment i neteja.

Així mateix, tal com sempre es realitza en previsions de fortes nevades, la carretera de Comallemple romandrà tancada a partir d’aquesta tarda i demà a primera hora es farà l’avaluació del seu estat per l’obertura. Pel sector al sector de Pal, l’obertura serà progressiva en quant a pistes i remuntadors en funció de les condicions meteorològiques. Per als clients ubicats al sector d’Arinsal, Vallnord – Pal Arinsal reforçarà el seu servei de Freebus fins a la Massana. 

Deixa un comentari

Previous post Solans, Di-Fante, Roger , Emery i España guanyadors de la primera jornada de les Crèdit Andorrà GSèries
Next post Bon rendiment de Gina del Rio i Quim Grioche a la Copa de França de fons

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint