Tot preparat pel Mountain Festival Comapedrosa

El 22-23 de juliol se celebrarà el Merrell Mountain Festival Comapedrosa amb activitats per a tots els públics: curses de trail running, infantils, ioga a la natura, senderisme i cinema de muntanya són les activitats que gaudiran els més de 800 participants.

Amb un programa molt complet, el Mountain Festival Comapedrosa començarà el dissabte 22 de juliol amb la novetat de les curses del 2023: la Vertical Comapedrosa (8km i 1.483m D+). L’activitat seguirà a Arinsal – La Massana amb senderisme a la Vall del Comapedrosa, vies ferrades i curses infantils. Arribats a mitja tarda, se celebraran dues sessions de Ioga a la natura, cinema de muntanya i es finalitzarà la jornada amb una activitat d’observació del cel fosc a Coll de la Botella.

La jornada del darrer dia del festival començarà amb les curses de la Skyrace Comapedrosa i la Skyrace Arinsal seguit de sessió de senderisme.

Skyrace Comapedrosa, una cursa de Copa del Món

L’Skyrace Comapedrosa manté la seva vocació Internacional i forma part del prestigiós circuit XTERRA Trail Run World Series amb la cursa de 24k (i 2.375m+). Els participants gaudiran dels senders tècnics, els cims i els paisatges del Parc Natural del Comapedrosa, el Pic de les Fonts, el Pla de l’Estany, l’Estany Negre, i molts altres punts a descobrir en un paratge de somni.

A banda de la Skyrace Comapedrosa, també hi haurà com és habitual la Skyrace Arinsal (19k amb 1.456m+), a les quals se suma la Vertical Comapedrosa (8km amb 1.483m+), un repte que proposa ascendir el cim del Comapedrosa (2.943m) estarà la meta, en una cursa vertical des d’Arinsal.

La Merrell Skyrace Comapedrosa comptarà amb atletes de primer nivell com: Alejandro Villarino, Marc Ollé, Roger Comellas, Jordi Comellas, Oihana Azkorbebeitia, Clàudia Sabata, Georgina Gabarró, Irati Azkargorta, Montse Martínez, Marta Llagostera o Natàlia González.

Deixa un comentari

Previous post Eder Sarabia i els tres capitans de l’FC Andorra visiten el Campus de Marc Bernaus
Next post Frank Porté molt aprop del top10

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint