Tot preparat per la 43a Volta als Ports

La Volta als Ports està preparada per diumenge donar el seu tret inicial a les 8:30, els recorreguts 2, 3 i 4 i a les 09:00 el recorregut 1. Les mesures de seguretat degut a la Covid-19 han estat a l’ordre del dia en aquesta jornada de dissabte que ha estat destinada a la recollides de dorsal.

Enguany, degut a les mesures de la Covid-19, no hi haurà una sortida conjunta, si no que hi haurà quatre recorreguts, amb punts de sortida diferents: Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, Ordino i Canillo. Tots arribaran a la Coma d’Arinsal on hauran de recular fins a les plaça de les Fontetes de la Massana on estarà ubicat el centre neuràlgic de la prova i on rebran les medalles finisher que segons el temps serà d’or, argent o bronze.

A la prova han confirmat la participació dos ciclistes professionals sudafricans: Willy Smith, que participarà en el recorregut 4, amb el dorsal 162, que tindrà la sortida des de Sant Julià de Ramis a les 8:40. Un altre ciclista professional que participarà en aquesta 43a Volta als Ports serà Luis Meintjes, però aquest d’una manera més lúdica, acompanyarà a la seva parella en el recorregut 1.

 

Deixa un comentari

Previous post Blanca i Joan Aracil preparats per a la Copa de França d’Alpe d’Huez
Next post Bon partit de l’Inter tot i la derrota 2-1 contra el Drita

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint