Tot preparat per la 6è Campus de porters d’hoquei patins

Grups reduïts per poder donar la màxima qualitat. Aquesta és la filosofia que Roger Molina i el seu equip porten impartint, enguany, per sisè cop en el Campus de porters d’hqouei patins. I és que el campus que organitza a Andorra s’ha convertit en tota una cita imprescindible per aquells i aquelles que se situen sota pals d’una porteria d’hoquei patins.

Novament, el comportament és vital en aquestes estades que tindran una durada de tres setmanes. Molina ho diu “per a nosaltres és molt important el comportament. Creiem que cal fer reflexionar dels perquès i que tot el que es fa fora reflecteix a la pista”. El propi Molina es mostra molt satisfet del camí que porta el seu campus al dir que “creiem que ja ens coneixen i amb el nombre d’inscripcions veiem que valoren el treball que es fa, en tornar a fer-nos confiança”.

El Campus de porters d’hoquei patins no és aliè a les mesures de seguretat que s’han de prendre a causa de la Covid-19, per aquest motiu Molina explica que “tindrem una infermera titulada que serà l’encarregada de les mesures sanitàries, a més, també impartirà un taller per conscienciar als campistes del virus, que encara no ens ha deixat”.

Roger Molina que va penjar l’stick el 2017 va vestir les samarretes dels Reus Deportiu, Forte dei Marmi i el Vendrell on va aconseguir la Copa del Rei i la Copa CERS sota les ordres de Guillem Cabestany ha incidit a dir que “tenim moltes ganes de tornar-nos a posar els patins després de tot el que ha passat i sincerament el Campus seran, més que mai, tres setmanes apassionants”.

Deixa un comentari

Previous post Sense canvis en l’esperat retorn de la lliga 
Next post 11 noves rutes de BTT dinamitzen ja Encamp

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint