Tot preparat per l’Andorra Winter Rally

Aquesta es la setmana en què es posa en marxa l’ANDORRA WINTER RALLY, la gran prova hivernal de regularitat per a clàssics en carretera tancada que es disputarà el proper diumenge, 19 de desembre, amb base a Ordino.

La llista d’inscrits acceptats s’ha tancat en 57 equips amb vehicles de competició de dues rodes motrius i motor atmosfèric, sense turbocompresor, tots ells construïts com a màxim el 31 de desembre de 1981.

La categoria 3 és la de més participants, on s’hi inclouen els vehicles més moderns, tot i que la varietat de models en les quatre categories convocades es molt àmplia i van des de diverses unitats Porsche 911, Opel Ascona, BMW 2002, Ford Escort o Alpine 1600 fins a Citroën Dyane-6, Seat 127, 850 Coupé y Panda, Morris Mini o Peugeot 205, cotxes tots ells que en la seva època van ser els protagonistes dels ral·lis arreu. En la llista hi ha l’equip guanyador de la darrera edició, el dels madrilenys Tomás Aydillo-Víctor Aydillo (Volkswagen Polo).

Neu a dojo en el Coll d’Ordino
Aquesta sisena edició de l’ANDORRA WINTER RALLY serà amb tota seguretat la més hivernal de la seva història, donat que les fortes nevades que ha viscut el Pirineu han deixat la carretera CS-340 que corona el Coll d’Ordino, a 1.980 metres sobre el nivell del mar, amb uns gruixos de neu molt importants, que un cop condicionats amb la maquinària adequada deixaran uns murs de neu laterals que oferiran un aspecte mai vist en el mes de desembre i que permetran viure un dels millors ral·lis sobre neu de la història del país.

ANDORRA WINTER RALLY: Programa resumit

Dissabte, 18 de desembre de 2021
15 a 19.30 – Verificacions administratives (Sala la Buna, Ordino) i tècniques (Camp de la Tenada)

Diumenge, 19 de desembre de 2021
9 hores – Sortida 1r participant, 1a secció (Camp de la Tenada)
• 3 passades al tram ‘Ordino’ (direcció Canillo)
12 hores – Arribada 1r participant, 1a secció (Camp de la Tenada)
13 hores – Sortida 1r participant, 2a secció (Camp de la Tenada)
• 3 passades al tram ‘Canillo’ (direcció Ordino)
16 hores – Arribada 1r participant, 2a secció (Camp de la Tenada)

Foto: Pere Nubiola.

Deixa un comentari

Previous post Noa Tesorero convocada per la FCF
Next post La Sant Silvestre laurediana més lúdica i menys competitiva