Tot preparat per Xavi Cardelús a Motorland

Xavi Cardelús i l’equip Promoracing han treballat al llarg dels dos últims dies en la posta a punt de la moto de cara a les curses de la penúltima cita del Moto2 European Championship que es disputa aquest cap de setmana al circuit aragonès de Motorland.

L’andorrà, que té aquest traçat com a un dels seus preferits, no ha acabat de trobar-se a gust al llarg de tot el dia malgrat que al primer contacte amb l’asfalt del circuit aragonès ha anat força ràpid.

A la primera sessió del dia ha marcat un 1:54.038 que l’ha deixat a només 5 mil·lèsimes del millor registre. A la sessió de tarda, la situació ha estat diferent i la seva volta ràpida ha estat de 1:54.216 que l’ha fet acabar un xic més distanciat a la classificació tot i que també s’ha dedicat a treballar en el ritme de cursa.

Cardelús explica d’aquesta manera la feina feta al llarg dels entrenaments lliures previs al cap de setmana: “La jornada d’avui ha tingut de tot. Per una banda, al matí m’he col·locat al capdavant de la classificació. Afortunadament hem pogut recuperar una part del temps que vàrem perdre ahir, quan se’m va aturar la moto al primer entrenament i he estat rodant en temps competitius des del primer moment. Però a la tarda m’ha cotat més. Estem trobant alguna dificultat que no m’acaba de permetre sentir-me del tot a gust sobre la moto. Malgrat això se que tenim la capacitat per capgirar aquesta situació i fer el pas endavant que ens fa falta. Demà ens juguem les posicions de la graella de sortida de les dues curses que disputarem diumenge i espero estar lluitant per un bon lloc.”

 Demà es faran les dues sessions d’entrenaments classificatoris que atorgaran les posicions a la graella de sortida de les curses que es disputaran diumenge a partir de les 11:00 i les 14:00.

Deixa un comentari

Previous post La Universitat d’Edimburg d’estada al Pas de la Casa
Next post Unes 1500 persones participen en les marxes populars per la promoció de l’activitat física