TotalEnergies Andorra i BC MoraBanc Andorra fins al 2024

La xarxa d’estacions TotalEnergies seguirà lligada al  MoraBanc Andorra també a la Lliga LEB Or. Ho fa renovant la confiança en el projecte del club. Amb aquesta renovació TotalEnergies Andorra permetrà seguir comptant al BC MoraBanc Andorra amb una de les marques referents, no només a Andorra, sinó internacionalment en el món dels carburants.

Carburants TotalEnergies “segueix injectant benzina i potència al al MoraBanc Andorra per seguir aspirant a tornar amb els més grans”. Així ho assegurava David Porqueres – Director de Carburants Sant Eloi i representant de la marca TotalEnergies a Andorra.

Per la seva part, el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, afirmava que “seguir amb la confiança de TotalEnergies Andorra, és un exemple del suport que ens estan donant les empreses en una temporada il·lusionant”.

Aquesta és una renovació on no només les dues entitats es veuran beneficiades sinó que també els socis del BC MoraBanc Andorra seguiran traient profit amb descomptes i avantatges exclusius per part de TotalEnergies Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Vinyes-Font en el GT Cup Open Europe 2022
Next post El Barça CBS a Encamp