Treball intens de Cardelús per preparar la darrera cursa de l’Europeu de Moto2

Xavi Cardelús està protagonitzant una segona pretemporada amb l’objectiu de preparar molt intensament l’última cursa del Moto2 European Championship.

L’andorrà va competir per última vegada a la categoria el passat 22 d’Agost a Jerez i fins el 21 de Novembre no es disputarà al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana la cursa que posarà el punt i final al Campionat.

Davant d’aquesta circumstància i buscant fer un gran tancament de temporada, Cardelús ha intensificat la seva preparació al llarg de les últimes setmanes com si s’estigués posant a punt per afrontar un nou any sencer.

El pilot de Promoracing explica així aquesta situació: “Mai m’havia trobat en unes circumstàncies semblants perquè, entre la penúltima i l’última cursa de la temporada, hauran passat tres mesos!!! És una sensació molt estranya, però precisament per aquest motiu, hem decidit intensificar els entrenaments i la preparació com si haguéssim d’afrontar tota una temporada. Estic rodant moltíssim amb la moto de roda petita als kartings, fent supermotard i també molta preparació física al gimnàs. El principal objectiu é no perdre gens de forma tenint en compte aquesta llarga aturada, però a més, vull acabar la temporada pujat al podi, que és el lloc que ens mereixem tots plegats per la feina que estem fent”.

Cardelús te una segona posició i quatre quarts llocs com a millors resultats de la temporada i ocupa el quart lloc de la classificació del Campionat a 17 punts del tercer. A València vol aspirar al màxim: “Mai m’ha agradat fixar-me objectius que tinguin a veure amb una posició concreta a la classificació d’una cursa però el que està clar és que a València toca podi i, dins del Top3,  mirar de quedar el més amunt possible. És cert que Aldeguer i Lopez i, sobretot, les seves Boscoscuro, han estat un petit pas per davant aquesta temporada, però tinc clar que el lloc que hi ha just darrere d’ells ha estat un objectiu factible com ho demostren els resultats i la classificació. Només ens ha penalitzat l’inici de temporada a Estoril i Valencia on, alguns problemes, em van impedir estar lluitant per estar a un Top5 que ara ja m’hauria garantit la tercera posició final al Campionat”.

Deixa un comentari

Previous post Jordi Raposeiras es retroba amb les curses en el Ricardo Tormo
Next post La FAE organitza la tercera taula rodona amb entrenadors