Tres Estudi també renova amb el Morabanc Andorra

El BC MoraBanc Andorra i Tres Estudi renoven l’acord de patrocini on l’empresa dedicada al ram de la fusteria seguirà sent Col·laborador Oficial del club.

Les dues entitats han fet oficial l’acord durant un acte que ha comptat amb la presència del propietari de Tres Estudi, Gerard Garcia i el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. Les parts segueixen amb la confiança del primer dia, i sumen ja 4 temporades plegats.

A més, l’acord és una mostra que Tres Estudi confia plenament en que el club torni a la màxima categoria. L’acord mantindrà el partit patrocinat. Una jornada on l’empresa comptarà amb una gran visibilitat. Entre els actes d’aquella jornada, una activitat de descans que comptarà amb la nostra mascota Brut com a gran protagonista.

Les contraprestacions no només seran aquell partit sinó durant tota la temporada com a Col·laborador Oficial del club.

Per part del president del club, Gorka Aixàs, s’ha destacat que: “ És molt important per nosaltres que empreses com Tres Estudi apostin pel club d’aquesta manera, oferint confiança en un projecte, i no canviant ni un punt de la seva aposta pel club”. Per la seva part, el propietari de Tres Estudi, Gerard Garcia, ha assegurat que: “Volíem estar amb el BC MoraBanc Andorra perquè també suposa estar amb un projecte de país, i volem estar en els bons i mals moments”.

Tres estudi és un grup d’empreses d’Andorra que des de 1990 es dedica a aportar solucions al sector de la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme en el ram de la fusteria. Actualment i havent fet una selecció entre les millors marques del mercat, són distribuïdors oficials de Carré, Lualdi, Listone giordano, Ernestomeda i sistema Migdia.

Durant la temporada tots els socis del BC MoraBanc Andorra tindran un descompte del 10%.

Deixa un comentari

Previous post Andorra empata a Rumelange
Next post Dos nedadors de l’equip nacional del Japó al Pas de la Casa