Tres fronts oberts per l’equip nacional femení de la FAE

L’equip femení, en acció a Adelboden, Val Gardena i Mayrhofen

L’equip femení nacional està en l’inici de la temporada de competició. Engega el curs en tres fronts oberts. Un, a Adelboden (Suïssa), on Carla Mijares avui ja ha debutat amb una 5ª posició; també a Mayrhofen (Àustria), on competirà Íria Medina; i a Val Gardena (Itàlia), on Jordina Caminal i Clàudia Garcia tenen curses de velocitat.

Carla Mijares, 5ª a Adelboden

A Adelboden, Carla Mijares ha estat avui 5ª a un primer eslàlom FIS amb +1.72 respecte a la guanyadora, la suïssa Chiara Lanz, que s’ha imposat amb 1.19.40. L’andorrana, que a la primera mànega feia el 9è temps, ha recuperat posicions amb una segona mànega en què marcava el quart temps parcial, per ser finalment 5ª. A més, Mijares s’ha quedat a 0.10 del podi. Demà, nova cursa d’eslàlom per a l’esquiadora andorrana.

Íria Medina, a Mayrhofen

Íria Medina també torna a la competició per iniciar el curs, en aquest cas, a Mayrhofen. La pista austríaca acull dos gegants FIS el dissabte 2 i el diumenge 3 amb la jove esquiadora andorrana.

Jordina Caminal i Clàudia Garcia, a Val Gardena

També tenen competició, però en aquest cas de velocitat, Jordina Camina i Clàudia Garcia. Les dues es troben a Val Gardena per fer un final de setmana de curses de velocitat. Divendres 1 i dissabte 2 hi ha previstos entrenaments de descens, tot i que el mateix dissabte ja hi haurà una primera cursa FIS. La segona cursa serà diumenge, en aquest cas en supergegant.

Foto: FAE

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva cau 6-2 i 6-4 a primera ronda del Creand Andorra Open
Next post Vicky Jiménez també eliminada en dobles