Tres medalles d’argent per Andorra a l’Europeu dels Petits Estats de Karate

Durant els passats dies 13, 14, 15, 16 i 17 de setembre es va disputar a Luxemburg, l’Europeu dels Petits Estats 2023. La Federació Andorrana de Karate va participar en aquest campionat amb vuit competidors.

Sandra Herver va competir en la modalitat de Kumite Sènior femení -61 Kg va penjar-se la medalla d’argent després de caure a la final 6-3 davant la competidora local; Silvio Moreira, va finalitzar en setena posició després de passar rondes fins a les semifinals on es va quedar a les portes per 0-4; Pol Mansilla, que va competir en la modalitat de Kumite Sub21 masculí -67Kg. Va finalitzar cinquè després de guanyar un combat i caure amb el finalista. A la repesca va perdre davant el representant de Xipre per  6-0; David de Luca va competir en la modalitat de Kumite Júnior masculí -68Kg perdent a la primera ronda i no va tenir opció de repesca, igual que li va passar a  Jordi Zanón que va competir en la modalitat de Kumite Júnior masculí -61Kg.

Les cadets Lola Vega i Paula González van aconseguir dues medalles d’argent més per la representació del Principat. Vega va guanyar a la competidora de Xipre, per 4-0. En segona ronda, a la competidora local a quina va guanyar per 2-5, Finalment, a la final, no va poder superar a la competidora xipriota per un ajustat 1-2. Per la seva part, González que va competir en la modalitat de Kumite Cadet femení -47Kg va guanyar a la competidora de Xipre per 1-0; en segona, va enfrontar-se amb una altra competidora xipriota a qui va vèncer per Hantei (decisió arbitral) per 4-1 després d’un combat molt tàctic. A la final va caure amb una altra competidora de Xipre per un ajustat 1-0, aconseguint així una medalla d’argent. Maria Ubiergo, que va competir  en la modalitat de Kata Cadet individual femení. no va superar la primera ronda a causa d’un desequilibri important que li va fer obtenir la puntuació més baixa, 28.6.

Deixa un comentari

Previous post Spielberg decisiu per Joan Vinyes i el seu Porsche 911 GT3
Next post Ceferin inaugura el Centre d’Entrenaments de la FAF a la Massana