Triomf 2-4 de l’Andorra HC a la pista del Ploms

El Seat Andorra HC ha aconseguit la victòria aquest dissabte a la sempre complicada pista del Reus Ploms per 2-4. Els de “Wiffy” Ballart han cimentat el triomf en el retorn a la competició oficial en sortides ràpides a l’aatc unes bones actuacions del porter Rodrigo que han estat claus.

El partit ha estat molt igualat. Una bona colectiva ha fet que Arnau Dilmé marqués el primer gol, tot i que abans del descans han hagut dos dianes més. Una dels locals i una altra, després d’un penal que ha transformat Anton Borrell. Amb l’1-2 es marxava al descans.

A la represa, la diferència dels del Principat s’ha ampliat a 1-3 gràcies a un gol en una contra d’Arnau Dilmé. Però a partir d’aquí el Reus ploms ha començat a apretar. Rodrigo ha estat clau a a falta de 10 minuts pel final els locals retallen diferències, aprofitant una errada defensiva en una falta. A falta de cinc segons pel final i jugant sense porter el Reus Ploms, Llorenç Miquel ha marcat el que seria el definitiu 2-4.

Només finalitzar el partit el tècnic del conjunt del Principat explicava que “estic molt content per la victòria, en un partit que ha estat molt igualat i que s’ha decidit per petits detalls”.

El conjunt andorrà jugarà el proper dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló Comunal d’Andorra la Vella davant el Lleida.