Triomf 4-2 de l’Andorra HC davant el Lleida Llista B

Segona victòria en dos partits de l’Andorra Hoquei Club, aquest cop en el Pavelló Comunal d’Andorra la Vella, davant el Lleida Llista B per 4-2. Els homes que entrena “Wiffy” Ballart han fet una gran primera part, amb molt bon ordre defensiu i sortides ràpides a l’atac que han estat clau per marxar al descans amb una diferència favorable de quatre gols. Malgrat tot, a la segona part, els visitants han sortit més a l’atac i això ha propiciat un inevitable pas enrrere dels locals que ha facilitats als de la terra ferma reduïr el marcador fins el 4-2 que neguitejava a un tricolors que veiem com el marcador de faltes estava a 9 i se’ls podia complicar el partit. El Lleida Llista ha tingut la oportunitat, amb una directa que no ha materialitzat, quan el marcador de faltes per l’equip tricolor seguia a una de la penalització. El saber patir, i gestionar el tram final per part dels andorrans ha estat clau perquè al final la victòria caiguès del costat dels del Principat pel 4-2 final.