Triomf de l’Handbol Serradells 20-17 al Sant Andreu C

L’Handbol Club Serradells continua obrint camí amb una nova victòria a casa, enfrontant-se al 4t classificat de la lliga, l’Handbol Sant Andreu C, en una intensa batalla que va mantenir als aficionats al voral dels seus seients. Ahir, en la 7a jornada de la lliga, els locals van emergir triomfants amb un resultat de 20 a 17, reduint així la diferència amb els equips de la zona Baixa, després dels 3 partits de penalització.

El partit va començar amb un intercanvi de gols, on ambdós equips van lluitar amb determinació per prendre la davantera. El porter visitant Rubén Casasin, va tenir un inici destacat, frustrant els intents del Serradells i contribuint a un lleuger avantatge a favor dels visitants a mitja primera part. Malgrat això, després d’un temps mort demanat per Martiño Piñeiro, els andorrans van aconseguir igualar les coses, arribant a la mitja part del partit amb un marcador de 9 a 9.

La segona meitat va veure un domini més marcat per part dels amfitrions, tot i els esforços constants del Sant Andreu per mantenir-se a prop. La destacada actuació del porter Jordi Gasset, la ferma defensa de l’equip i una precisa execució van ser claus per obtenir la victòria final per 20 a 17.

 

Deixa un comentari

Previous post Segon lloc i triomf de Joan Vinyes a les dues curses a Jerez
Next post Ramon Aranda afronta la seva TITAN DE PLATA