Triplet de victòries de l’UndercoverLab CV Encamp

Gran cap de setmana pel UndercoverLab CV Encamp marcat per 3 victòries en 3 partits. Dissabte el sènior donava el tret d’inici a la lliga devant del CV Barbera B. Un partit on els encampadans van dominar gairebé tot el partit a excepció del segon set on la relaxació després de guanyar amb facilitat el primer set els hi va passar factura. Malgrat aquell moment, el Encamp va dominar el partit gràcies a un bon treball a la xarxa i en atac.

Diumenge, la jornada ha començat amb el juvenil que s’enfrontava al Mundet. Un partit dominat en tot moment, a excepció del 3er set on, la relaxació, ha fet, tal com va passar ahir amb el Sènior, perdre un set. Malgrat aquest moment, l’equip ha mostrat molta qualitat en tots els aspectes del joc i ha sumat els seus 3 primer punts.

Tot seguit l’hi tocava al sènior juga el seu segon partit del cap de setmana contra el Mundet també. Malgrat l’acumulació de cansanci, els encampadans han anat augmentant el nivell de joc a mesura que avançava el partit. Un gran nivell en totes les facetes del joc ha fet sumar novament els 3 punts i posicionar l’equip en la part alta de la classificació.

Deixa un comentari

Previous post Irineu Esteve guanya la cursa Sportful per quarta vegada consecutiva
Next post La jornada 3 té com a protagonistes, els empats