Tudó finalitza el mundial de Fukuoka

“Nàdia, és la nostra campiona i com a persona, entrenador i des de la Federació estem amb ella”, han estat les primeres paraules d’Alfonso Maltrana, entrenador i director tècnic de la FAN, un cop acabada la prova dels 200 m braça amb la qual Tudó, ha tancat la seva participació en els Campionats del Món de natació 2023, de Fukuoka, Japó.

“Des de l’àmbit esportiu, és complicat fer anàlisi del rendiment en dies com aquest. Ha fet una marca final d’2:38,12 que està lluny de la seva millor marca de 2:33,77. El grup amb què ha nedat era ‘cap de sèrie’ amb competidores que imposen un altre ritme i ataquen les proves de manera diferent. Durant la prova, Nàdia ha perdut el referent i s’ha quedat enrere massa aviat, un factor psicològic que podria haver-la distret dels seus objectius en arribar, més o menys, als últims 50 m de la cursa. Potser aquí és on trobarem la raó d’una pujada de segons tan significativa. Un fet anòmal més encara quan ho hem fet tot, ens hem mentalitzat i hem treballat per arribar-hi, però no ha estat possible”, ha finalitzat, Maltrana.

Sobre la prova, la del Principat ha dit que “ha anat com en la línea dels 100 — metres braça — i no també com esperava que anés evidentment. Ha sigut un campionat, potser, molt més dur que els altres, amb el que acabo una temporada amb la gran majoria dels objectius complerts”.

Foto: FAN.

Deixa un comentari

Previous post ANDBUS, la nova empresa de transport de l’FC Andorra
Next post Tres distàncies per la “Travessa Pas de la Casa”