Un bon toc d’atenció abans del playoff

Amb tots els respectes i sense voler desmerèixer a ningú, l’Inter Club Escaldes és la millor plantilla de la Lliga Multisegur. Per qualitat dels seus components ho són i de carrer. Però això no sempre es reflecteix en el camp.
La jornada 19, o podem dir la jornada 1 post Covid-19 ja es va poder veure com la superioritat no es va reflectir 100% en el camp. El segon classificat, i durant unes quantes temporades, el representant andorrà a la Champions, el Vallbanc FC Santa Coloma va ser superior als escaldencs, sobretot durant els primers 45.
A la jornada 20, l’Inter ha caigut davant el cinquè classificat, la UE Santa Coloma en una clara mostra, que el líder no està en el seu millor estat de forma. Ha estat la segona derrota de la temporada. I sí, ara caldrà esperar que faci el Vallbanc FC Sant Coloma per veure si la diferència entre primer i segon es queda en només un punt, es redueix a dos o es queda igual a quatre.
Amb tot això, que ningú descarti a l’Inter pel títol. És el clar favorit per aconseguir-ho, malgrat que en l’actualitat no estigui jugant bé. Segur que reacciona, perquè només falten quatre partits per saber quin serà l’equip que representi a Andorra a la màxima competició continental. Sí, ho sabem. És la fase prèvia. Però sabeu el que representa econòmicament jugar-la? Una bona picossada pel club que la disputa. Segur que no deixaran escapar l’oportunitat. Qualitat, en té i molta l’Inter. Ara, després del confinament, sembla que s’hagi igualat tot. Així que la derrota davant la UE Santa Coloma segur que ha estat un bon toc d’atenció pels escaldencs. Segur que sí.

 

Deixa un comentari

Previous post El CV Encamp renova Gerard Verdú
Next post El Vallbanc pot reduir a 1 punt la diferència de l’Inter