Un camp de darrera generació per La Massana

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) continua treballant en la construcció del camp de futbol de La Massana. Les obres es van reprendre el 4 de maig (un mes i mig més tard), després del confinament degut a la Covid-19.

La FAF, pendent de possibles rebrots que puguin obligar a aturar de nou les obres, no ha fixat cap data de termini de les obres. Amb tot, durant els darrers tres mesos ha permès tenir enllestit el gruix de la instal·lació. S’ha acabat el muntatge la graderia, amb un aforament aproximat per a 550 espectadors. També s’han finalitzat els accessos i l’aparcament, amb estacionament per a més de 60 vehicles, i l’estructura de l’edifici annex.

A més, s’han instal·lat diversos equipaments com ara les xarxes de protecció i s’ha enllestit una de les obres més complexes, com és el muntatge dels més de 26 kilòmetres de les canonades que proporcionaran calefacció al terreny de joc. De cara al futur, aquest sistema de calefacció evitarà que la neu qualli a la gespa. D’aquesta manera permetrà la FAF disposar d’una instal·lació apta per jugar al futbol fins i tot quan es produeixin nevades, sense la necessitat d’haver de suspendre partits per aquest motiu.

El muntatge de la gespa d’última generació és el pròxim pas a fer al camp de futbol de La Massana. Es preveu que sigui una realitat al llarg del mes d’agost, com també el parquet del pavelló poliesportiu annex.

El complex de futbol de La Massana té un perímetre de 13.000 metres quadrats que comptarà amb un camp de futbol de mesures reglamentàries calefactat, un altre de futbol 7 i un pavelló poliesportiu. A més, el complex constarà també d’una aparcament i un edifici de serveis amb la pista poliesportiva, gimnàs, sales per al personal d’administració o una cafeteria.

La nova instal·lació acollirà partits de la Lliga Nacional, tornejos internacionals de categories inferiors i també entrenaments dels diferents equips, ja siguin clubs o seleccions.

Deixa un comentari

Previous post Èric Silva, el diamant en brut de la velocitat andorrana
Next post Albert Jorquera dirigeix el primer entrenament del Vallbanc FC Santa Coloma