Un centenar de noies i nois gaudeixen del futbol a l’estiu gràcies a la FAF

Un estiu ple de futbol, aquest era l’objectiu que inicialment volia la Federació Andorrana de Futbol per aquesta manera promocionar l’esport rei entre els més petits de la casa. Però ha estat molt més que això. L’opció d’acostar el futbol a tothom, sigui quina sigui la condició ha estat clau per engegar dues iniciatives que han tingut molt bona acollida en el Principat. La primera, el campus íntegrament en femení, en una clara aposta per potenciar el futbol en el sector femení. Una tasca que en el seu dia ja reconeixien tant el president de la FAF, Fèlix Àlvarez com el director esportiu de la mateixa Federació, Eloy Casals “volem potenciar”.

La segona iniciativa ha estat un treball conjunt amb Creu Roja Andorrana anomenada “Tots marquem” que no ha buscat una altra cosa que apropar el futbol a tots els sectors de la societat del Principat.

La FAF més solidària que mai ha estès el seu “motiu” amb l’únic objectiu de promocionar el futbol en el Principat, una fita que ben segur ha aconseguit i que aquest estiu 2022 ha de servir d’una abans i un després, per continuar engrandint el nombre de practicants d’aquest esport que ja és un dels que més llicències disposen en el país.

Deixa un comentari

Previous post Històrica final d’Àlex Iscla en el mundial de BTT en la modalitat de descens
Next post Cande Moreno tanca un primer bloc de preparació a Europa abans de marxar a Xile