Un doble quart lloc de Cardelús a Jerez el posiciona en el quart lloc de l’Europeu de Moto2

Xavi Cardelús ha sumat dues quartes posicions a les curses del Moto2 European Championship que s’han disputat aquest diumenge a Jerez.

El pilot de Promoracing s’ha quedat a només dos segons del podi  la primera de les dues curses disputades el diumenge. Ja a les primeres voltes s’ha situat darrere Tulovic i amb el pilot alemany ha estat lluitant per la tercera posició i distanciant els perseguidors fins que a les últimes voltes ha cedit el terreny suficient per quedar fora dels llocs d’honor per tant sols dos segons.

A la segona cursa, Cardelús ha passat cinquè a la primera volta i ha vist com Tulovic es distanciava al tercer lloc a mida que passaven les voltes.

Amb aquest resultats, el de Promoracing es consolida al quart lloc del Campionat amb 102 punts, a 17 del tercer.

L’andorrà valora d’aquesta manera el resultat de les curses d’aquest diumenge: “Els dos quarts llocs que he obtingut avui a les curses que hem disputat a Jerez són bons resultats tot i que cadascuna de les dues han estat diferents. A la primera, he estat lluitant per la tercera posició del podi amb Tulovic pràcticament fins el final de cursa. A la segona, m’he situat cinquè ja a la primera volta, però he trigat un parell de voltes més ha superar Hada i Tulovic ho ha aprofitat per escapar-se i passar a rodar un pel més ràpid mentre jo procurava distanciar-me dels meus perseguidors. En aquest cas, la calor ha fet de les seves. Hem estat entre els favorits al llarg de tot el cap de setmana i em consolido a la quarta posició del Campionat. El balanç d’aquesta penúltima cita de la temporada és positiu malgrat que, òbviament, sempre volem més”.

L’última cursa d’aquest Europeu de Moto2 es disputarà el 21 de Novembre al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

Previous post S’inaugura la zona esportiva de Les Berques d’Arinsal
Next post Doria es penja el bronze de canoa en l’Europeu U23 de Solkan

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint