Sense canvis en l’esperat retorn de la lliga

Per fi la Lliga Multisegur ha tornat. Després d’una dura feina de la Federació Andorrana de Futbol, finalment, la competició s’ha pogut reprendre i després de quatre mesos, el futbol ha tornat a Andorra. Amb uns protocols exhaustius, avui, el Principat ha pogut gaudir de la Primera Divisió. Així, la lliga no ha tingut canvis a la taula després que el partit més important de la jornada entre el primer classificat, l’Inter d’Escaldes i el segon, el Vallbanc FC Santa Coloma hagi acabat en taules en un duel molt disputat (1-1).

La primera part de l’enfrontament de la jornada, entre el Vallbanc i l’Inter d’Escaldes ha estat marcat per un gol que ha arribat molt aviat, Diego Nájera ha rebut una pilota llarga per la banda dreta i no ha perdonat, de manera que ha agafat per sorpresa a un Inter d’Escaldes que ha tingut dificultats durant la primera part. Tot i això, els colomencs no han estat capaços de fer el segon, encara que han gaudit d’oportunitats de les botes d’un bon Álex Martínez, que no s’ha rendit, però els escaldencs s’han pogut refer, anant de menys a més.

A la segona part, el partit ha canviat de tarannà i el conjunt d’Adolfo Baines ha mostrat la seva millor versió. Ha estat Genís Soldevila qui després d’un quart d’hora de partit ha anotat, des de l’àrea petita. El pistoler ha enganxat la pilota i ha rebentat la porteria. Amb ganes de remuntar, l’Inter ha seguit posant contra les cordes a Vallbanc, gràcies al mateix jugador.

Però el Vallbanc ha anat guanyant metres, amb Nájera, Enric Pi i Àlex Martínez posant a José Antonio Gomes amb problemes. De nou, Soldevila, amb ganes de gol, no ha parat. Intentant-ho, una vegada i una altra. Però com sempre, Eloy Casals ha brillat sota els tres pals.

El resultat s’ha mantingut incert tota l’estona en una segona part absolutament igualat, amb molt en joc. En els darrers minuts, ha estat Pi qui ha fet un xut desviat que per poc no acaba en gol però finalment el partit ha acabat en taules, tot i que els dos equips s’han quedat en deu jugadors, primer Marc Pujol ha vist la segona groga i uns minuts després ho ha fet Albert Ramos.

Pel que fa a la resta de resultats de la jornada, no hi ha hagut canvis a la taula: La UE Engordany segueix en la seva lluita per l’Europa League i s’ha imposat sense problemes a l’FC Ordino mentre que la UE Sant Júlia ha guanyat per la mínima al CE Carroi (1-0). Per altra banda, la UE Santa Coloma ha dominat a l’Atlètic d’Escaldes i s’ha acabat imposant per 0 a 2. Per tant, l’Inter segueix líder i el Vallbanc segueix la seva persecució, situant-se a quatres punts tot i que han lluitat fins al darrer alè. El final de la competició es preveu d’alt voltatge.