Un Morabanc Andorra excessivament cansat no pot amb un inspirat Manresa

Tot i que el marcador a aquestes alçades de pretemporada continua essent el de menys, la veritat es que el Morabanc Andorra no ha donat l’imatge que es voldria davant el Baxi Manresa, en el Trofeu d’Escaldes. Els tricolors s’han mostrat excessivament cansats, degut a la “càrrega de treball” que porten i on cal afegir la inspiració d’un Baxi Manresa que ha estat guanyant de 33 punts de diferència, durant el tercer quart. Al final un 74-92 favorable als homes de Pedro Martínez.

Malgrat tot, s’han pogut veure espurnes del que han de ser els andorrans a la lliga. Bona defensa i sortides al contracop. Però aquest diumenge s’ha vist poc aquest joc. Només uns minuts en el segon quart que ha permès al d’Ibon Navarro reduir la diferència a menys de 10 punts. Però ha durat molt poc. A la que l’equip guanyi consistència, el Morabanc Andorra podrà plantejar-se guanyar a qualsevol. Això es guanya amb partits i entrenaments.

Les cinc cares noves continuen el seu procès d’adaptació, tot i que Sergi Garcia i Oriol Paulí hauran de fer un intensiu per adaptar-se ràpid a les exigències del tècnic basc. El Morabanc els necessita, com també al millor Tunde, a Dime i a Palsson… 

En definitiva, molta feina encara per fer, quan dijous el Morabanc jugarà les semifinals de la Lliga Catalana, al Palau Blaugrana. Allà tot haurà de ser diferent, tot i ser pretemporada ja hi haurà un títol en joc.

Deixa un comentari

Previous post Els camps de la FAF a la Massana ja tenen la gespa calefactada
Next post L’equip Generali Andorra guanya el ProAm Soldeu 2020