Un partit que val per una lliga

La lliga es decidirà diumenge tot i que encara faltaran dues jornades `er acabar la fase regular i tres dels play-off. Si el primer classificat, l’Inter d’Escaldes guanya i no bada, aconseguirà set punts d’avantatge sobre el Vallbanc FC Santa Coloma, el segon classificat, fet que servirà per arribar als play-off amb un avantatge molt còmode. Però si perd, els colomencs es posaran a tan sols un punt i podran somiar amb anar a la Lliga de Campions i proclamar-se campions de la lliga.

En aquest sentit, l’entrenador de l’Inter, Adolfo Baines, ha explicat en declaracions al club que “després de molt de temps, per fi tenim la primesa certesa: es reprèn el que es va quedar a mitges”. En aquesta línia, ha comentat que “tenim ganes que comenci i de fer-ho el millor possible”, encara que ha lamentat “comprimir el calendari en excés, jo no en sóc partidari”. “Ja ha passat el temps de les al·legacions i, al final, és la federació qui té la darrera paraula, ens hem d’adaptar com més aviat millor al nou escenari que s’obre diumenge”, ha afegit, reiterant que “els aspectes sanitaris són una cosa i els esportius, una altra. Però jo només penso en el segon, com deia abans, s’ha parlat molt però no vull entrar en tot això”. “Em vull centrar en els objectius plantejats”, ha sentenciat, és a dir, guanyar la lliga i poder classificar-se per primera vegada a la història del club per a la Champions. 


Malgrat això, davant, es trobaran a un Vallbanc molt potent, amb ganes de remuntar. El tècnic Marc Rodríguez ha assegurat que “des que va començar el confinament, he pensat que tornar és una bona notícia, com baixar al Mercadona a comprar, és tornar a la normalitat, perquè tot ha semblat una pel·lícula. És una gran satisfacció”. També ha indicat que “tot el debat sanitari m’avorreix, ningú és expert en això i s’ha de fer cas a qui ha fet els protocols, jo no sóc qui per dir que un protocol està mal fet”. Respecte a l’aspecte futbolístic, ha insistit en el fet que “és una final, encara que l’Inter té una mica de marge d’error, mentre que nosaltres, no. Si volem ser campions, hem de guanyar els sis partits, no ens queda una altra”. “Però des que sóc a Andorra, no ho he fet mai”, ha lamentat. 

Per un altre costat, ha subratllat que “el marge que tenim és molt estret i per tant, ens hem de plantejar l’objectiu d’anar a Europa, però si guanyem, ho tindrem més a prop. Sí, és una final”. “He vist a l’equip físicament bé i ens hem cuidat, els primers entrenaments van ser més pesats però després, els jugadors s’han entregat més. Hem tingut cinc setmanes, encara que hem hagut d’anar per torns i adaptar-nos”, ha reconegut. Per tant, tot implica guanyar a l’Inter en el duel de diumenge i tornar a fer-ho als play-off. Sis punts que poden valer per una lliga. I per anar a una competició europea atípica. 

Quant als altres partits de la jornada, un Atlètic Club d’Escaldes renovat i la UE Santa Coloma s’enfrontaran diumenge a les 11.00 hores a l’Estadi Nacional i paral·lelament,ho faran la UE Sant Julià i el CE Carroi a la Borda Mateu. A les 16.30 hores, la UE Engordany i l’FC Ordino es veuran les cares mentre que l’Inter i el Vallbanc tancaran la jornada a les 20.30 hores a la Borda

Deixa un comentari

Previous post Albert Ramos visita els joves tenistes de la FAT
Next post Segon dia de test de Xavi Cardelús a Estoril