Un “saltenc” en territori andorrà

L’aler de Salt de 2.01 i 26 anys Oriol Paulí jugarà les tres properes temporades al Bc MoraBanc Andorra. Paulí, que es va formar al planter del Barça, ha jugat les 6 darreres temporades amb Herbalife Gran Canària on s’ha convertit en un dels jugadors destacats de la Lliga Endesa en la seva posició arribant a jugar amb la selecció espanyola. Paulí destaca per la seva capacitat per ajudar l’equip en molts apartats tant en defensa com en atac, havent estat elogiada repetidament la seva capacitat atlètica i verticalitat.

La temporada 18/19 va ser la millor de Paulí a nivell de números amb 5.8 de valoració per partit gràcies als 5.3 punts, 2.2 rebots i 1.1 assistència de mitja que va acreditar, a banda dels molts intangibles que va aportar al seu equip.

L’Oriol Paulí és fill d’un mític jugador de bàsquet gironí, Joan Paulí ex de Baskonia, Cotonifício i Sant Josep de Girona. L’Oriol ha seguit les pases del seu mentor. En el 2014, Aito Garcia Reneses el va entrenar, com va fer trenta-sis anys abans, amb el seu pare, destacant d’ell que “Oriol és més alt i té millor bot mentre que el seu pare era més finalitzador” va comentar el tècnic al Diari de Girona.

“Incorporem un jugador que ja és important però què ve a ser-ho encara més i això és el que esperem i li demanem” afirma Francesc Solana. El General Manager estima que “Oriol Paulí està en el moment clau de la seva carrera per fer un pas endavant i pensem que amb nosaltres trobarà l’ecosistema apropiat per desenvolupar plenament tot el seu potencial”.

 

Foto: ACB Photo

Deixa un comentari

Previous post Esperant el moment per tornar a competir
Next post Comença “la festa”