Un simulador TOP per a l’estiu de Pal Arinsal

Aquesta temporada d’estiu, Vallnord – Pal Arinsal oferirà una nova activitat única al Sud d’Europa gràcies a una nova col·laboració amb Esquiades.com. L’Agència líder en viatges a la neu a Espanya s’uneix amb l’estació de la Massana per portar a Andorra un dels simuladors d’esquí més avançats del món del fabricant nord-americà Skytechport, especialista en simuladors d’esquí.

Tot i tractar-se d’un simulador d’esquí professional que actualment utilitza el “US Ski Team” per als seus entrenaments, aquesta nova activitat permetrà a esquiadors i snowboarders de tots els nivells, i fins i tot, sense experiència, gaudir d’una experiència única com són les sensacions de baixar per una pista de Copa del Món gràcies  a la pantalla de 3m d’amplada x 2m d’alçada.

A més, l’activitat permet fer-se en qualsevol època de l’any donat que es trobarà a cobert a la zona de la Caubella de Pal. També està previst que s’instal.li una pantalla LED de gran tamany a on es mostraran continguts dels dos partners així com també indicacions sobre l’estat de pistes i informació rellevant sobre l’estació andorrana per facilitat el trànsit dels usuaris.

Aquest acord entre les dues entitats tindrà una vigència de quatre anys i l’objectiu d’ambdues parts és poder potenciar aquesta activitat durant tot l’any i oferir als clients l’experiència de la neu els 365 dies de l’any. Destacar que amb la idea de donar-lo a conèixer, les entitats realitzaran presentacions fora del territori andorrà i esdeveniments a ubicacions estratègiques de les principals capitals del territori nacional.

Aquesta acció conjunta té com a objectiu no només visibilitar el sector de la neu durant tota la temporada si no el de crear més afició i cultura de neu.

Foto: Pal Arinsal.

Deixa un comentari

Previous post Lliurats els premis dels campionats nacionals d’esquí
Next post Tercer lloc de Joan Aracil a El Raso