Un total de sis medalles a la primera jornada de l’Europeu de Petits Estats de judo

Aquest dissabte s’ha disputat la primera jornada de l’Europeu de petits Estats d’Europa a Luxemburg, on participen tots els països Europeus amb menys d’1 milió d’habitants.

A la jornada del matí han competit els judokes cadets, on cal destacar els segons llocs de Neus Hernández -52kg i Isona Cerro a +63kg, per la seva banda en Joaquim Tomàs -73kg es queda a les portes del bronze finalitzant en 4t lloc. També han competir els joves Jan Ballesté -60kg i Pol Vidal -66kg que han finalitzat 7ns.

A la tarda ha estat el torn dels sèniors, que han aconseguit un total de 4 medalles. L’Alda Babi -52kg ha fet sonar l’himne Andorrà amb la seva primera posició; la Lia Povedano -63kg i el Joël Rossell -81kg s’emporten dues merescudes medalles de plata i en Marc Reig -73kg la de bronze imposant-se amb molta autoritat a la final de consolació; finalment, En David Pellicer i Pere Armenta a -60kg i en Theo Rogue a -73kg tot i guanyar la primera ronda finalitzen en la 7a posició.

Cal destacar, també la participació de l’àrbitre Continental Joan Ramon Balsells, que va poder arbitrar diverses finals.

Diumenge a partir de les 12h es disputarà la competició per equips mixtes, on participen 6 judokes per nació (3 noies i 3 nois). Els Andorrans s’enfrontaran amb el guanyador de Luxemburg contra Liechtenstein.

Deixa un comentari

Previous post ANDBUS patrocinador del Crèdit Andorrà Open
EL davanter Carlos Martínez aquest cop no ha pogut marcar. Foto: martinscphoto Next post L’FC Andorra cau 0-1 en el Nacional davant el Ràcing