Un xacra que cal erradicar i on el Morabanc Andorra hi posa el seu granet de sorra

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra segueixen col·laborant per lluitar contra la violència envers les dones. Amb motiu del 25 de novembre, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, la campanya “Mai Por 25N” torna a comptar amb els jugadors de l’equip de bàsquet per traslladar a la població el missatge de lluita contra aquesta xacra. 

Així ho han explicat en roda de premsa la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i el president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, que han destacat que la campanya d’enguany dona continuïtat a la del 2017, sota el títol ‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes? #Maipor25N’

Aquest any la campanya se centra en l’ús d’un equipament de color rosa i lila per part dels jugadors amb la voluntat de donar visibilitat a les accions per la igualtat de gènere i a la prevenció de la violència de gènere. Aquest conjunt es farà servir per primera vegada al partit entre el Bàsquet Club MoraBanc Andorra i l’UCAM Múrcia Club de Bàsquet, el 13 de novembre del 2021. Les samarretes que lluiran els jugadors dissabte, les originals, es subhastaran a GolSolidari i el recaptat es lliurarà a les associacions de dones a través del Govern.

Deixa un comentari

Previous post L’escola de valors del Morabanc Andorra i l’arbitratge
Next post Victòria 5-6 del NoPuckMes davant l’Andorra Hoquei Gel