Una mala primera part penalitza l’ENFAF que cau 1-5 davant el Pallejà

Tercera derrota consecutiva de les noies que entrena Jose Martín “Guti”, aquest dissabte 1-5 davant el CF Pallejà. L’ENFAF Construccions Modernes ha vist com l’ha penalitzat una “nefasta” primera part, on incomprensiblement les jugadores no han rendit com s’esperava d’elles, cosa que ha donat les mil i una facilitats a un rival, ja de per si, perillós en ser equip descendit de Nacional. El 0-4 de la primera part ha estat impossible remuntar per les andorranes.

La segona part, la predisposició, i els canvis tàctics han fet que l’ENFAF plantés cara en tot moment al rival. Un gol de Daniela per part de les del Principat animava el partit, almenys perquè les noies de l’ENFAF tinguessin unes sensacions diferents de la primera meitat. Les locals haurien pogut reduir encara més la distància en el marcador, ja que han disposat d’un penal que la portera visitant ha endevinat la direcció.

Al final del partit, Jose Martín “Guti” explicava que “hem tingut una mala primera part que ha fet que anéssim a remolc la resta del partit”. Guti ha afegit “la segona part ha estat molt diferent, hem tingut oportunitats i amb això em quedo”. L’entrenador de l’ENFAF ha finalitzat dient “tenim un dels equips més joves de la categoria, però estic segur que la dinàmica que tenim la reconduirem, ja que hem tingut la sort que el calendari ens va oferir que juguéssim primer contra els equips que han baixat de Nacional”.

Maria Da Cruz davant de la jugadora del Pallejà, Marta Bonastre. Foto: elPrincipat/Carles Alonso.

Deixa un comentari

Previous post Ja arriba la primera victòria fora de casa pel Morabanc
Next post Andorra cau 5-1 davant València, a la lliga de boxa