Una mala primera part sentència l’ENFAF sènior femení davant el Torelló

Una mala primera de les de Carlos “el Maño” Sánchez on varen rebre un total de quatre gols va ser clar perquè les del Principat sumessin una nova derrota a la primera divisió catalana, aquest cop davant el Torelló per 6-4. Les locals varen dominar de cap a peus el partit, amb una pletòrica Ariadna Llivina, autora de quatre gols del seu equip. Una mala sortida de les andorranes va fer que ràpidament les locals s’avancessin. En 36 minuts, el Torelló va fer quatre gols. Abans del descans, però, Daiana Domeniconi feia pujar el 4-1.

Tot i que a la represa, l’ENFAF va intentar retallar diferències, les locals a la que es varen veure la reacció andorrana, Èrica Gonçalves marcava en el 51, el 4-2, van tornar a marcar fins al 6-2. De nou, Domeniconi feia pujar en el 88 i el 89, el 6-3 i 6-4, però sense temps per res més.