Una masterclas solidària per tancar les activitats d’estiu a Encamp

El comú d’Encamp organitza una masterclas de ‘cycling’ solidària per aquest proper dissabte 19 de setembre com a cloenda de les activitats esportives a l’aire lliure que s’han realitzat a la parròquia durant l’estiu, informa aquest dimarts la corporació en un comunicat.

Des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, cada hora en punt hi haurà una sessió de ‘cycling’ a la plaça dels Arínsols (quatre en total) dirigida pels monitors Tània Baró, Francesc Mora i Xavier Martin. En cas de mal temps l’activitat es realitzarà al Complex Esportiu.

Les sessions duraran 45 minuts i entre sessió i sessió es farà la neteja i desinfecció de les bicicletes. El comú aplicarà el protocol de seguretat sanitària d’acord amb les directius del ministeri de Salut.

Aquest dimarts s’han obert les inscripcions en línia a través del web del comú d’Encamp. La inscripció té un preu de 5€ per sessió i els diners recollits aniran íntegrament als fons de solidaritat per la Covid-19. S’ha previst també una fila 0 per tal que les persones que vulguin participar de la iniciativa solidària puguin fer-ho pagant el preu de la inscripció però sense participar activament a la sessió de ‘cycling’. L’activitat està prevista per a persones majors de 16 anys.

El comú d’Encamp vol agrair als comuns d’Ordino, Andorra la Vella, Sant julià de Lòria i Escaldes-Engordany, els que tenien disponibilitat de bicicletes, per la cessió gratuïta per fer l’activitat.

Les activitats esportives a l’aire lliure d’aquest estiu a la parròquia (‘cycling’, aiguagim, ioga i pilates) han estat una de les iniciatives incloses en el pla de xoc per tal de dinamitzar l’espai públic amb activitats a l’aire lliure i que han tingut una alta participació en totes les seves modalitats.

 

Text: Agència de Notícies Andorrana.
Foto: Comú d’Encamp.

Deixa un comentari

Previous post Unicef i Morabanc Andorra segueixen junts
Next post Vinyes i Font, junts a Jerez