Aquest passat diumenge 5 de febrer es va celebrar la primera trobada de mini handbol d’enguany al Centre Esportiu del Serradells, una quarantena de nens i nenes de les escoles del país van poder formar part d’una jornada esportiva i lúdica.

La Federació Andorrana d’Handbol ha iniciat les trobades de mini handbol emmarcades en el programa de desenvolupament de l’handbol del país, la primera trobada va tenir lloc el diumenge 5 de febrer a les 16h00 al Centre Esportiu del Serradells.

En la jornada van participar una quarantena de nens i nenes de les escoles del país que duguen a terme l’activitat d’handbol a l’escola, tant en horari escolar com en horari extraescolar, concretament l’escola andorrana de Sant Julià, l’escola francesa d’Encamp, l’escola francesa d’Andorra la Vella, l’escola andorrana d’Ordino i els clubs de la Parròquia d’Escaldes, l’Handbol Engolasters i la parròquia d’Ordino, Handball School i la parròquia d’Andorra la Vella, l’Handbol Club Serradells.

En la trobada es van celebrar una quinzena de partits i tots els participants van endur-se una medalla de campions, ja que en aquestes trobades es premia l’esportivitat, el companyerisme i respecte de l’equip rival.

Destacar la presència del creador de contingut, Youtuber, Víctor Melida, més conegut com a ByViruzz que va ser present durant tota la jornada ajudant a la formació dels nens i nenes i fent l’entrega dels obsequis als participants.

La pròxima trobada se celebrarà durant el mes de març, pendent de concretar la ubicació i l’horari.

Foto: FAH

Deixa un comentari

Previous post Dia de sortejos a la FAF
Next post Cande Moreno, out al supergegant del Mundial