Una tricolor que impressiona

En un acte celebrat a Anyós Park, el FC Andorra ha presentat avui el disseny de la nova equipació tricolor per la temporada 2020/2021. A l’acte, hi han acudit diferents membres del Govern: (Silvia Riva. Ministra de Cultura i esports, Justo Ruiz, secretari d’esports d’ Andorra), representants dels patrocinadors del club, així com personalitats vinculades a l’entitat tricolor, com el seu ambaixador, Albert Llovera.

Durant l’acte, Ferran Vilaseca, Presidente del FC Andorra, y Martí Riverola, un dels capitans aquesta temporada, han descobert la nova samarreta. “Des de l’inici hem dit que el FC Andorra és un projecte de país i aquest esperit es el que mantenim amb aquesta nova samarreta, amb un disseny inspirat en les muntanyes andorranes”, ha declarat Vilaseca.

Nike ha dissenyat per segon any consecutiu la samarreta del FC Andorra. En aquesta ocasió, a més de mantenir el tricolor, el disseny s’inspira en les muntanyes d’Andorra, una característica exclusiva de l’entorn que rodeja el club. Aquesta equipació ja es pot adquirir a través de la pàgina web fcandorra.com a la botiga online.

 

Foto: FC Andorra

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva cau davant Van De Peer per 6-3 i 7-5
Next post Mas i Da Silva a l’Europeu U20 de Vòlei platja