Unicef i Morabanc Andorra segueixen junts

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha lliurat, aquest dimarts, a Unicef Andorra el donatiu aconseguit gràcies a totes les accions solidàries organitzades durant la passada temporada i que s’engloben en l’acord de col·laboració que les dues entitats van signar l’octubre de 2015. La acció principal i que és la base d’aquesta aliança és lluir el logotip d’Unicef a les samarretes d’escalfament de l’equip.

La donació ha estat de 10.000 € en total i s’han aconseguit gràcies a les diferents accions que s’han anat organitzant com:

  • El partit Champions for Unicef que van jugar polítics, periodistes i representants de la societat andorrana i el BCA i esportistes d’altres modalitats.
  • La venda d’equipaments i marxandatge de temporades anteriors durant el Vide Esports de La Massana
  • La recaptació íntegra del partit que el MoraBanc Andorra va jugar amb el Mombrus Obraidoiro de Santiago de Compostela.
  • La Pedalada Solidària CapiCor per la Infància amb el suport de Caldea i diferents comuns i amb  la participació de 120 ciclistes.

Unicef Andorra agraeix al Bàsquet Club MoraBanc Andorra i a tots els seus seguidors, la col·laboració i el compromís amb els projectes d’Unicef a través de diferents accions que s’han dut a terme durant la temporada.

Aquest 10.000 euros es destinaran al projecte d’UNICEF al Bhutan per millorar l’accés a una educació inclusiva de qualitat als infants amb discapacitat.

A més, el Basquet Club Morabanc Andorra i Unicef Andorra confirmen la continuïtat d’aquesta aliança un any més i ja estan treballant en les accions solidàries que es volen realitzar al llarg de la temporada 2020-2021 i que tindran en compte la situació de “nova realitat” que està provocant la pandèmia de la Covid-19. La sensibilitat del Bàsquet Club MoraBanc Andorra amb les iniciatives solidàries s’ha fet palesa durant les darreres temporades i s’ha convertit en un soci clau per l’Unicef Andorra pel ressò que obtenen les accions que es duen a terme conjuntament i arribar a molta gent per sensibilitzar-los i informar-los sobre les accions que duu a terme.

Deixa un comentari

Previous post Ordino acollirà dissabte el Campionat d’Andorra de Contrarrellotge Individual
Next post Una masterclas solidària per tancar les activitats d’estiu a Encamp