Ja fa dies que no és un idil·li tot i que conserva el foc del primer dia. La història d’amor entre Molines Patrimonis i el Bc MoraBanc Andorra ja ve de molt lluny i es pot considerar una relació sòlida. D’amor i respecte mutu, de complicitats treballades des de fa molt temps i de capacitat per treballar plegats i encarar els reptes de que el futur sempre va plantejant.

Aquest dimarts 16 de juny s’ha presentat la renovació del contracte de patrocini entre Molines Patrimonis i el MoraBanc Andorra amb una roda de premsa a la que han assistit la Cap de comunicació de Molines, Pati Molné, i el president del club, Gorka Aixàs. “Ens hem posat d’acord molt ràpid” ha destacat Molné que ha afegit que “la relació de patrocini es remunta ja al 2012 i es pot parlar, per tant, d’un projecte amb un recorregut molt llarg i en el que hi creiem”. Aixàs ha volgut destacar que “habitualment Molines acostuma a ser sempre qui renova el patrocini amb nosaltres més d’hora” i ha afegit que “en els temps en els que estem tots ara, i més en un projecte transversal com el MoraBanc Andorra, mostres de confiança així son la millor manera de continuar endavant i de creure en el futur”.

També s’ha fet oficial, en el mateix acte que Molines Patrimonis, seguint l’exemple primer de MoraBanc i després d’Andorra Telecom, ha cedit els seus espais publicitaris a la fase final de la Lliga Endesa a Andorra Turisme perquè compti amb més espai per promocionar el país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post El FC Andorra ja té la seva mascareta personalitzada
Next post Ibon Navarro i Todorovic, a la prèvia del Morabanc