Units per Andorra, el bàsquet i els valors

Ja fa dies que no és un idil·li tot i que conserva el foc del primer dia. La història d’amor entre Molines Patrimonis i el Bc MoraBanc Andorra ja ve de molt lluny i es pot considerar una relació sòlida. D’amor i respecte mutu, de complicitats treballades des de fa molt temps i de capacitat per treballar plegats i encarar els reptes de que el futur sempre va plantejant.

Aquest dimarts 16 de juny s’ha presentat la renovació del contracte de patrocini entre Molines Patrimonis i el MoraBanc Andorra amb una roda de premsa a la que han assistit la Cap de comunicació de Molines, Pati Molné, i el president del club, Gorka Aixàs. “Ens hem posat d’acord molt ràpid” ha destacat Molné que ha afegit que “la relació de patrocini es remunta ja al 2012 i es pot parlar, per tant, d’un projecte amb un recorregut molt llarg i en el que hi creiem”. Aixàs ha volgut destacar que “habitualment Molines acostuma a ser sempre qui renova el patrocini amb nosaltres més d’hora” i ha afegit que “en els temps en els que estem tots ara, i més en un projecte transversal com el MoraBanc Andorra, mostres de confiança així son la millor manera de continuar endavant i de creure en el futur”.

També s’ha fet oficial, en el mateix acte que Molines Patrimonis, seguint l’exemple primer de MoraBanc i després d’Andorra Telecom, ha cedit els seus espais publicitaris a la fase final de la Lliga Endesa a Andorra Turisme perquè compti amb més espai per promocionar el país.

Deixa un comentari

Previous post El FC Andorra ja té la seva mascareta personalitzada
Next post Ibon Navarro i Todorovic, a la prèvia del Morabanc