València serà el punt i final de la temporada per Xavi Cardelús

El circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana serà aquest cap de setmana l’escenari de l’última prova d’un Moto2 European Championship en el qual Xavi Cardelús ha estat lluitant pel títol que es va decidir a Motorland pràcticament fins el final.

L’andorrà arriba a aquesta última prova de la temporada amb 139 punts i ocupant la segona posició a la classificació provisional del campionat que s’ha adjudicat l’australià Senna Agius. Cardelús suma 21 punts més que el tercer classificat Alberto Surra, per la qual cosa, té pràcticament assegurat el Sotscampionat d’Europa, una fita important que reflecteix la seva millor classificació final al Campionat que obre la porta al mundial de l’especialitat.

El pilot de l’equip Promorracing planteja així el cap de setmana: “El cert és que arribo a València amb moltes ganes de lluitar per guanyar la cursa per un doble motiu: per acabar la temporada amb el millor regust possible i d’altra banda, per poder-me treure l’espina del negatiu cap de setmana de Motorland on les coses no van acabar de sortir bé. Segurament hi vàrem posar tantes ganes a l’hora d’aconseguir una posta a punt òptima, que vàrem provar massa coses i això ens va generar més problemes que avantatges. Aquest cap de setmana toca optar al màxim.”

 Respecte el Campionat, Cardelús valora així el seu desenllaç: “Ja vaig dir a Motorland que calia felicitar el Campió Senna Agius, però també crec que cal posar en valor la temporada que hem fet nosaltres. L’hem estat apretant fins la penúltima prova i el fet de proclamar-me sotscampió d’Europa crec que també és important i és una recompensa positiva pel bon treball que ha fet tot l’equip al llarg de la temporada. Hem d’estar orgullosos de la feina feta.”

 Els pilots de la categoria de Moto2 disputaran una sola cursa aquest cap de setmana a València.

Deixa un comentari

Previous post Tony Cachafeiro suma experiència a Algarve
Next post L’equip femení de fons tocarà neu del 8 al 19 de novembre a Davos