Validada la fase 1 de la unió esquiable Arinsal Pal

El consell d’administració SETAP365, ha validat les properes inversions que afectaran de forma positiva en l’activitat de les seves estacions a partir de la temporada 2023-2024.

Per la propera temporada, l’estació de Pal Arinsal notarà una gran millora en les seves instal·lacions amb novetats que permetran potenciar el sector d’Arinsal i la zona del Coll de la Botella i Setúria a Pal. La inversió més important anirà destinada a l’inici de la fase 1 de la unió esquiable entre Arinsal Pal. Aquestes inversions permetran iniciar la construcció de la unió dels dos sectors i comptarà amb noves pistes de connexió vermelles i negres i blaves en la zona de Setúria. També s’instal·larà un nou teleesquí, innivadors de neu de cultiu, xarxes de protecció contra allaus. Durant aquesta fase, el telefèric seguirà garantint el transport entre el Port Negre i el Coll de la Botella.

Així mateix, aquestes inversions també es destinaran per reemplaçar l’actual telecadira de Port Negre, un nou remuntador que millorarà l’accés a la part alta d’Arinsal, facilitant la connexió entre els dos sectors. Aquest giny mecànic serà substituït per un telecadira de 6 places desembragable.

El sector del Tarter també es veurà beneficiat per aquest canvi. L’actual telecadira de 4 places fixe es col·locarà en la zona del Seig, permeten crear un nou espai amb més pistes equipades amb neu de cultiu i per tant, aconseguint un augment del domini esquiable.

Finalment, l’altra novetat serà la reforma del restaurant Refugi d’Arinsal, ubicat prop de la base de Comallemple. Aquest serà un dels punts gastronòmics més importants per l’estació i disponible durant tots els mesos de l’any, per a la temporada d’hivern i estiu.

Deixa un comentari

Previous post Unes Finals més sostenibles que les del 2019
Next post Andorra no presentarà equip de bàsquet 5×5 als JJPPEE de Malta 2023