Vallnord i Morabanc Andorra renoven el patrocini

Vallnord – Pal Arinsal i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han tornat a signar, per un any més de duració, el contracte de patrocini amb el club. Aquest any, el club i l’estació han realitzat un esmorzar a Pal per celebrar la renovació, on el director general de Vallnord – Pal Arinsal, Josep Marticella i el president del club, Gorka Aixàs, han aprofitat per signar el contracte.

Vallnord – Pal Arinsal fa una valoració molt positiva de l’acord amb el BCA i s’integra a la perfecció en la seva estratègia. Amb aquest pacte, el BC MoraBanc Andorra rep el suport de l’estació per a seguir la gran trajectòria assolida les darreres temporades. Gorka Aixàs, ha destacat la satisfacció pel suport rebut per part d’una de les marques més importants del país, en una temporada complicada per tots. Afegeix que la relació entre Vallnord – Pal Arinsal i el BCA és ja de família i de compartir els mateixos objectius per seguir creixent plegats. Per la seva banda, Josep Marticella, s’ha mostrat molt orgullós de poder seguir realitzant aquesta ampliació. Ha destacat que han estat 4 anys de col·laboració únics i en sintonia, i espera que l’estació segueixi apostant durant molts més anys pel club.  

Com ja és habitual, Vallnord – Pal Arinsal tornarà a donar nom a un partit que es disputarà a casa. Per celebrar de nou l’acord, el BC MoraBanc Andorra realitzarà un sorteig online a través de les seves xarxes socials d’un forfet de temporada Ski&Bike i una pilota signada per tot l’equip de la Lliga Endesa.

PAQUETS AMB BC EL MORABANC

Per donar més repercussió a aquesta col·laboració, Vallnord – Pal Arinsal ofereix també als seus clients paquets especials per esquiar i gaudir dels partits del BC MoraBanc Andorra sempre que es realitzin a casa.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Santa Coloma seguirà amb el seu estil de joc davant l’Hibernian
Next post Mateo Santamarina, un asturià triomfant a Andorra