Vallnord-Pal Arinsal premiada per la seva aposta per l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible

Vallnord–Pal Arinsal ha recollit aquest dimarts a la tarda, el premi a“l’aposta per l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible”, a la gala dels premis de la “sosteniblidad y medio ambiente 2022”. L’acte que ha tingut lloc a Madrid.

La gala ha acollit un total de 13 empreses espanyoles dedicades principalment a cuidar la natura. Així mateix, Andorra també ha tingut presència (per primera vegada) en aquests premis amb el guardó a Vallnord–Pal Arinsal i amb un altre, a La Querola d’Ordino.

Tal com ha destacat Pedro Morán, director de màrqueting de Vallnord–Pal Arinsal, durant la recollida del premi, aquest guardó “reconeix la feina realitzada a favor del medi ambient durant anys per part de les quasi 600 persones que formen part de l’equip”. Ha aprofitat per agrair a tots els presents i als organitzadors la confiança per haver atorgat aquest premi.

L’estació ha estat l’única entitat guanyadora del sector en rebre aquest premi. Vallnord–Pal Arinsal recull aquest premi com un orgull i motivació per seguir treballant en aconseguir ser cada any, una estació del més sostenible. La construcció del Parc Solar ha estat una de les novetats més importants en aquest aspecte. Durant la primera temporada d’hivern, hi ha hagut dies on s’ha generat més energia que despesa.

Deixa un comentari

Previous post ANDBUS, transport oficial del VPC i la FAR
Next post El Morabanc Andorra a semifinals de l’Eurocup