Valoració més que positiva del TIM Volei

El TIM Volei ha arribat a la seva fi, amb una satisfacció més que lògica del que és el seu General Manager, Manel Casas. Després d’un any sense poder-se dur a terme, el cap de setmana que finalitza ha comportat que un total de 112 equips i un total aproximat de 1.200 esportistes hagin gaudit del Principat, en el que ha estat un bon cap de setmana de cloenda de temporada pel que fa al volei.

El propi Casas ha fet una valoració dient que “la valoració és més que positiva ja que hem pogut celebrar un esdeveniment amb 112 equip i més de 1200 jugadors, a més de més d’un miler d’acompanyants que han pogut veure el torneig a les diferents instal·lacions on es disputaven”.

En xifres, el TIM Volei 2021 reflecteix, segons Casas que “s’han superat els 15.000 punts i hem estat al voltant dels 400 sets”.

Pel màxim responsable de l’esdeveniment ha afegit que “el TIM és una festa de final de temporada i l’objectiu es que la gent vingui i gaudeixi”.

Casas ha mostrat la seva satisfacció perquè el TIM ha tornat a donar vida als hotels, al dir que “hem tonat a donar vida a uns hotels que estan molt contents per haver-los donat vida, per haver respectat totes les mesures de seguretat”.

Manel Casas ha finalitzat dient que “esperem que al setembre poguem portar a terme el TIM Zero sense tantes mesures de seguretat que tot i cumplir-les sempre fan més feixuc l’organització d’un esdeveniment d’aquest tipus”.

Deixa un comentari

Previous post Domini dels germans Casal Mir en les proves de 55km i 25km de la Trail 100
Next post Andorra cau davant Eslovènia a la Copa del Sol