Valuós empat 6-6 de l’Andorra Hoquei Gel a Font-romeu

Bon punt per començar la temporada oficial de l’Andorra Hoquei Gel, en aconseguir l’empat 6-6 a la pista del Font-romeu, en el debut de la temporada. Les ganes de competir dels del Principat eren notables i això es va comprovar.

A l’inici, els del Principat els hi va costar entrar en el partit i això va provocar tres gols molt ràpids dels locals que van sortir amb les idees molt més clares i amb més contundència. Oriol Estrany, va aconseguir un important gol, per col·locar el 3-1 abans d’arribar al descans.

El segon període va ser totalment diferent i l’Andorra va fer-se amb el control del partit aconseguint capgirar el marcador amb un 4-5 al final del segon període.

El tercer període va ser el més emocionant amb un marcador molt ajustat on els andorrans van desaprofitar diverses ocasions per intentar tancar el partit. Els francesos van aconseguir remuntar i posar-se per davant 6-5, pocs minuts abans del final del partit, el jugador andorrà Marc Arauz va aconseguir l’empat 6-6 amb el que finalitzaria el partit.

Deixa un comentari

Previous post Andorra cau 5-1 davant València, a la lliga de boxa
Next post Serni Ribera, campió d’Andorra absolut amb 14 anys