Verdú cada cop més aprop d’estar a la segona mànega de la Copa del Món

Cada vegada és més a prop. La segona mànega de la Copa del Món s’ha quedat a només 0.24 per a Joan Verdú, que avui ha fet una gran carrera en el gegant de la Copa del Món de Val d’Isère.

Verdú, que corria amb el dorsal 62, ha sortit a per totes i a punt ha estat de classificar-se per a la segona mànega del gegant d’aquesta Copa del Món. L’andorrà, amb un temps de 1.10.63, s’ha quedat a només 0.24 del temps de tall, que ha estat per a l’italia Alex Hofer amb 1.10.39 en la 30ª posició.

Amb aquesta cursa, Verdú s’apropa al gran objectiu que és entrar entre els 30 millors del món en una Copa del Món. La pròxima cita per a l’andorrà serà el 19 i 20 de desembre, a Glungezer (Àustria), Copa d’Europa de gegant.

Joan Verdú, esquiador: “Avui hem fet una molt bona carrera. Condicions complicades de pista i visibilitat. La neu estava dura però amb el dorsal que tenia estava complicat. Ha sigut una mica sortir a la guerra. Teníem molt clara l’estratègia, donar-ho tot en condicions d’aquestes que em poden agradar. Molt a prop avui de la glòria. És la línia a seguir i cada vegada ens acostem més. Estem contents per això. Un dia molt positiu, ara queda una setmana de preparació per a les segones Copes d’Europa. Amb els resultats que estem tenint, estem molt confiats pel que ve”.

Cande Moreno tanca amb el supergegant

Al supergegant de les Nor-Am que es va disputar divendres a Lake Louise, Cande Moreno no va poder completar la cursa. Amb aquesta carrera, es tancava la cita Nor-Am a aquesta estació canadenca.

Joan Verdu a Val d’Isere. Foto: Millo Moravski/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post El Club Pirinenc Andorrà fa una crida a salvaguardar les muntanyes
Next post Victòria 1-3 de l’FC Andorra a Castellò