Joan Verdú ha hagut de reorientar la preparació una vegada més per culpa de les condicions de neu que hi ha a Europa. L’equip s’ha desplaçat als Estats Units per entrenar a Copper Mountain fins el 2 de desembre.

Després de la cancel·lació de la prova de la Copa del Món de Lech, l’equip de Joan Verdú ja va adaptar la seva planificació. Es va allargar l’estada de velocitat a Saas Fee i després es va preveure un segon bloc a Zinal, però finalment les dolentes condicions de la neu i les pistes per a uns bons entrenaments de qualitat han obligat a prendre la decisió de canviar el rumb.

Així, l’equip s’ha desplaçat als Estats Units per fer un bloc d’entrenaments de supergegant i gegant fins el pròxim 2 de desembre. L’andorrà no té previst realitzar cap cursa durant aquesta estada, sinó dedicar els esforços a entrenar en les millors condicions possibles.

El calendari de curses, per tant, es manté com estava a Europa. El 6 i 7 de desembre l’esquiador andorrà competirà a les Copes d’Europa de supergegant de Santa Caterina (Itàlia), mentre que el dia 10 disputarà la Copa del Món de gegant de Val d’Isère (Val d’Isère) i els dies 18 i 19 les dues Copes del Món de gegant d’Alta Badia (Itàlia) i, després del Nadal, el 7 de gener la Copa del Món de gegant d’Adelboden (Suïssa).

Foto: Fedpival.

Jornada de reciclatge de delegats tècnics FAE i RFEDI a Andorra

El passat cap de setmana Andorra va acollir una intensa jornada de reciclatge dirigida als delegats tècnics de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).

L’acte va comptar amb una alta participació, amb 40 delegats de la RFEDI i 20 delegats andorrans, a més de Quique Díaz, delegat FIS al sud d’Europa, i Janez Flerez, de la FIS. Durant la jornada, celebrada el passat dissabte, es van plantejar diferents temes com una actualització de reglaments, anàlisi d’incidències de l’any passat i fer una repassada de totes les novetats FIS pel que fa a la reglamentació de la temporada 22-23.

Igualment, a l’acte va participar Àlex Bercianos, director del circuit de gel del Pas de la Casa, per explicar el funcionament, reglament i preparació de les G.Sèries.

Dijous, les Jornades Tècniques de Tardor

Les Jornades Tècniques de Tardor, organitzades per la Comissió Tècnica de la FAE, se celebren el pròxim dijous 24 de novembre a partir de les 18:00h als cinemes Illa Carlemany. Serà una tarda en què estan programats diversos actes, des del lliurament dels Premis Tecnificació (Túnel d’Envalira) de la temporada 2021-22, fins a la presentació per part del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, i del director esportiu de la secció d’alpí de la FAE, Roger Vidosa, dels nous serveis i funcionament del CTEO. Així mateix, es presentaran els reglaments de la campanya 2022-23 i s’analitzarà el recull d’incidències del 21-22.

Deixa un comentari

Previous post L’ENFAF sènior femení guanya 4-2 al Berga
Next post Margot Llobera venç el desert al Hail Rally