Verdú: “Crec que estem molt ben preparats per a Adelboden”

Joan Verdú torna a la competició aquest dissabte 7 de gener al gegant de la Copa del Món de Adelboden, a Suïssa. L’andorrà arriba a la carrera amb la motivació que li ha donat el seu rendiment a les dues últimes curses WC a Alta Badia i també els últims entrenaments a Reiteralm (Àustria), on ha perfilat la preparació per a la cursa suïssa.

“He acabat tres dies d’entrenament a Reiteralm -del 2 al 4 de gener- amb unes condicions molt exigents, però que a la vegada m’han servit per preparar molt bé la pròxima carrera, que és aquest dissabte”, ha explicat l’esquiador de la FAE. “Les sensacions són boníssimes, físicament em trobo molt bé, crec que estem molt ben preparats per a aquesta carrera, amb molta confiança i amb tot l’equip a tope”, ha afegit Verdú.

L’esquiador andorrà va ser 12è a l’última cursa de la Copa del Món de gegant a Alta Badia, on també va ser 12è a la primera jornada d’aquesta cita. Dues dotzenes posicions consecutives al circuit mundial que li van donar molta moral per continuar treballant de la manera actual per estar entre els millors. Abans d’aquesta doble fita d’Alta Badia va ser segon al supergegant de la Copa d’Europa de Santa Caterina.

Ara mateix, l’andorrà és el 19è a la general de la Copa del Món de gegant amb 44 punts. Igualment, marca 13.21 punts FIS a la disciplina de gegant i és el 27 del rànquing mundial.

La primera mànega de la cursa d’Adelboden començarà a les 10:30h, mentre que la segona està prevista per les 13:30h.

 

Joan Verdu. Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post Tres curses a Val di Fiemme per tancar el Tour de Ski
Next post Irineu Esteve, a 23 segons a l’sprint de Val di Fiemme