Verdú i Esteve s’estrenaran en el Gegant de la Copa d’Europa d’Àustria

Primer es va anul·lar Zinal, després Arosa, però sembla que per fi el debut de Joan Verdú i Àxel Esteve és aquí. Serà demà a Gurgl (Àustria) a la Copa d’Europa de gegant, amb dos dies de competició (2 i 3 de desembre).

Els dos tornaran a córrer després de superar les seves respectives lesions. Molt de treball hi ha al darrera, molts mesos de rehabilitació, recuperació i preparació, per tornar amb totes les ganes del món.

“Des de l’operació porto entrenant molt dur físicament, i a dia d’avui estic recuperat i amb moltes ganes de començar la temporada”, ha manifestat Esteve. Per la seva part, Verdú ha comentat al respecte de la tornada a la competició: “Físicament em noto molt en forma, molt fort. El genoll no m’està donant cap mena de problema, ni cap dolor ni se m’ha inflat. Sobre els esquís, el feeling és molt, molt bo. Tinc moltes ganes de començar les carreres i estic molt, molt motivat”.

De la mateixa manera, ja mira cap al seu debut l’esquiadora Cande Moreno, que si tot va com és previst correrà a Saint Moritz les dues proves de supergegant de la Copa del Món, els dies 5 i 6 de desembre. Després, també a Saint Moritz, competirà en dues proves de supergegant, però en aquest cas de Copa d’Europa, els dies 8 i 9. Cande no va poder debutar a Val Gardena, a una FIS, el passat 28 de novembre.

Per altra part, l’equip masculí de velocitat, amb Matías Vargas i Kevin Courrieu, té programat debutar aquesta temporada els dies 7 i 8 de desembre, a les Copes d’Europa de Zinal amb un supergegant i la combinada alpina.

Més endavant, està previst també que Mireia Gutiérrez torni a la competició el 12 i 13 de desembre, en aquesta ocasió a la Copa d’Europa d’eslàlom d’Ahrntal-Klausberg (Itàlia).

 

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Ajornat el partit entre l’FC Andorra i el CF Badalona
Next post L’esport andorrà es reivindica com a sector amb un gran potencial econòmic