Verdú i Estevez tornen a la competició

Joan Verdú i Àxel Esteve han hagut d’esperar uns dies més per competir, després de l’anul·lació de la cita de Zinal, però divendres tornen a un portilló de sortida. Serà a Arosa, en un gegant FIS. Els dos ho faran després de superar les seves respectives lesions, en un procés de recuperació llarg però ben treballat en què s’ha apostat per una tornada progressiva en ambdós casos.

Els dos esquiadors debutaran demà divendres a Arosa (Suïssa) a un gegant FIS. Després, la previsió era anar a competir a Reiteralm (Àustria) però avui s’ha confirmat que no es disputaran el 25 i 26 els dos gegants FIS que estaven previstos, per manca de neu. Cal recordar que per als dies 29 i 30 de novembre també hi havia previstes dues cites de la Copa d’Europa de gegant, a Reiteralm, però aquestes s’han suspès, i de moment continuen sense data ni lloc confirmat.

Per altra part, Mireia Gutiérrez és a Levi (Finlàndia) des d’ahir dimecres per disputar la Copa del Món d’eslàlom en una doble cita: dissabte 21 i diumenge 22. L’esquiadora andorrana ha entrenat avui i tindrà descans demà.

Així mateix, l’equip d’alpí espera també la posada en acció aquesta temporada d’altra esquiadora, Cande Moreno, que està pendent de confirmacions de diverses curses de velocitat. De moment, la primera carrera la tenia per al dia 28 de novembre, amb una FIS a Val Gardena, però ara mateix és dubte que es pugui fer. Si aquesta cursa finalment no es fes, competiria el 5 de desembre en la primera Copa del Món de Saint Moritz, amb dos supergegants.

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Raul Ferré, campió d’Espanya de Muntanya de categoria II
Next post L’FC Santa Coloma amb la Creu Roja Andorrana