Verdú valora com “molt bones” les sensacions després de la segona setmana a Nova Zelanda

L’equip de Copa del Món de Joan Verdú ha tancat la segona setmana de preparació a Coronet Peak, a Nova Zelanda, amb molt bones sensacions i amb molta feina avançada de cara a la nova temporada.

“A Coronet Peak han estat cinc dies molt bons a una pista diferent, una mica més exigent, seguint aquesta progressió que volíem fer de començar a una pista més fàcil i anar cada cop a una pista més difícil i complerta”, ha explicat l’esquiador andorrà, que afirma que les sensacions “són molt bones”. El treball inclou, a més, comprovar i analitzar el material de competició: “Estic provant el nou material, estem arribant ja a algunes conclusions bastant bones i ara a preparar aquesta última setmana d’entrenament a una pista molt exigent i molt completa i a seguir a tope”.

Les bones sensacions de l’esquiador són compartides per la resta de l’equip, amb el tècnic Juan Lago, l’skiman Andrea Peretti, el fisioterapeuta Pol Ferrer i el preparador físic Damià Costa. “L’equip està súper motivat i amb ganes d’acabar una bona estada aquí a Nova Zelanda”, ha dit Verdú.

Deixa un comentari

Previous post El VPC signa amb UNICEF per treballar conjunts per la no discriminació i els drets als infants
Next post Tot preparat per una temporada exigent pels karatekes andorrans