Verdú viatjarà a Copper Mountain per alternar supergegant i gegant i preparar Val d’Isère

Una vegada superada la primera Copa del Món de gegant de Sölden, amb una posada en escena molt motivadora per part de Joan Verdú, ara la ment de l’equip està posada a la següent cita del calendari, a Val d’Isère (França), el 9 de desembre. Per això, l’equip viatjarà abans a Copper Mountain (Estats Units) per preparar la competició en les millors condicions possibles.

Joan Verdú ha tornat de Sölden amb bones sensacions. Ara li queden per davant dues setmanes de preparació física abans de tornar a la neu. L’equip viatjarà a Copper Mountain el 14 de novembre, per fer una estada de gairebé dues setmanes. La tornada de l’equip està prevista pel 27 de novembre.

La intenció de l’equip serà reprendre el contacte amb la neu. “A Copper Mountain farem un bloc de velocitat bastant bo, de tres a cinc dies, i després ja farem gegant”, ha explicat l’entrenador Juan Lago. “El que aconseguim amb això és diversificar i sortir un poc de la monotonia. La velocitat, en concret en supergegant, és una disciplina súper important per a ell per a adaptar el gegant, per fer gegant, i li va molt bé”, ha manifestat l’entrenador de Verdú.

Però, a Estats Units es farà al mateix temps un treball de material i de diverses superfícies de competició: “Allà provarem esquís, treballarem molt la neu amb aigua, la neu agressiva, per tant prepararem Val d’Isère però també prepararem Alta Badia”. Les condicions a Copper Mountain són, per això, especials per poder obtenir beneficis en la preparació: “Són blocs d’altura, a Copper estem a més de 3.000 metres, per tant a nivell de glòbuls vermells, amb pista llarga, funciona molt bé per a arribar després a Europa amb molt de ‘power’”, ha explicat Lago.

A la tornada de Copper hi haurà alguna estada més a Europa per acabar de perfilar les següents carreres.

 

Deixa un comentari

Previous post Vuitè lloc per Joan Vinyes i Jordi Mercader a Granada
Next post L’Andorra – Letònia de rugbi no es jugarà