Vicky Jiménez ja mira cap a Nova York, París i Londres

L’actual número 1 del món júnior, l’andorrana Vicky Jiménez segueix entrenant de cara als seus propers objectius, d’una temporada atípica. La jove esportista amb possessió del millor lloc del rànquing júnior poc ha pogut defensar el títol degut a la pandèmia de la Covid-19. Malgrat tot i després del confinament ja prepara els seus propers objectius. Al cap ja mira cap a l’US Open, Roland Garros i Wimblendon.

“Tinc moltes ganes de competir” reconeixia la tenista. Tot i que a continuació afegia “bé, crec que això no és cap novetat ja que sempre tinc ganes de competir”. La pròpia Vicky també ha reconegut que “aquests dos mesos d’aturada m’han anat molt bé, ja que ho necessitava”. L’andorrana s’ha centrat els temps de confinament en els estudis cosa que també li ha permés inhibir-se de no poder estar a les pistes entrenant o jugant, com ella i molts desitjarien.

De cara a la represa de la competició, l’actual número 1 del món júnior té previst participar en un tornaig nacional a Espanya, anomenat “la Liga Mapfre” un total de quatre tornejos (dos en terra i dos en pista dura) que es disputaran a Platja d’Aro (del 12 a 19 de juliol), a Castelló (del 19 al 26 de juliol), a Madrid (del 26 de juliol al 2 d’agost) i a Les Franqueses del Vallès (del 2 al 9 d’agost).

La jove esportista andorrana seguirà preparant les seves participacions ens els diferents Grand Slams (US OPen, Roland Garros i Wimblendon) amb diferents participacions en tornejos WTA i ITF.

https://vimeo.com/431177611

La jove tenista estarà entrenant a Andorra fins a finals de la propera setmana.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc paga una mala primera meitat i perd 88-104
Next post Hannah: “Hem de competir més dur a la primera part”

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint