Vicky Jiménez Kasintseva perd 7-6 i 6-1 a la primera ronda del torneig de Platja d’Aro

No ha pogut ser. Tot i efectuar, en general un bon partit, l’andorrana Vicky Jiménez Kasintseva ha caigut per 7-6 i 6-1 a la primera ronda del torneig de Platja d’Aro de la Lliga Mapfre. L’andorrana ha tingut dues pilotes de set en el 6-5, no les ha pogut aprofitar. Un partit trampa davant la balear Cavallé i en una superfície molt lenta.

La primera mànega ha tingut dues parts ben clares. L’andorrana manava 4-2 en el marcador quan s’ha aturat el partit per pluja. Aquesta aturada ha perjudicat la jove tennista que tot i reprendre el joc amb avantatge ha vist com la seva rival s’acostava. Així i tot i amb el 6-5, ha tingut dues pilotes de set que no ha pogut aprofitar. En el tie-break la igualtat ha estat, de nou, la tònica però petites errades han comportat que la balear se l’emportés per un ajustat 7-5.

La segona mànega ha començat de la mateixa manera que el primer set fins a arribar el 2-1 de Cavallé. La bola anava molt lenta, tampoc ajudava jugar al nivell del mar. Això ha fet que dues petites errades acabessin de “noquejar” a l’andorrana que veia com la seva rival li feia quatre jocs seguits de la balear. Jiménez Kasintseva no ha pogut fer la remuntada sumant un 6-1 en contra, a la segona màniga.

Malgrat la derrota, Vicky Jiménez Kasintseva reprèn la competició de l’aturada obligada pel confinament. La Liga Mapfre és exigent i amb jugadores amb molta experiència que ella. Això farà que segueixi creixent a la pista, amb la mirada posada en els compromisos de la seva categoria.

 

Foto: RFET.

Deixa un comentari

Previous post Es podran fer cinc canvis per partit durant la temporada vinent 
Next post El CE Carroi s’acosta una mica més a la permanència